top of page

Acidic Bonding Concentrate 

Als uw haar droog of beschadigd is, is het belangrijk om te onthouden dat u uw lokken kunt hydrateren, versterken en herstellen met de juiste haarverzorgingsroutine.

Ontdek de alles-in-één haaroplossing en ervaar Redken's meest krachtige haarverzorging. Acidic Bonding Concentrate is het must-have systeem voor het hydrateren en herstellen van alle soorten beschadigd haar.

Dit all-in-one systeem biedt ultiem herstel, intense conditioning en bescherming tegen kleurvervaging en is geschikt voor alle haartypes en texturen.

redken-abc-acidic-bonding-concentrate-shampoo-300ml.webp

Acidic Bonding Concentrate Shampoo

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo is de ultieme reiniging voor chemisch behandeld en gekleurd haar. De krachtige shampoo herstelt beschadigd haar en versterkt verzwakte verbindingen zodat gekleurd of ontkleurd weer veerkrachtig is en gezond oogt. De shampoo is een krachtige haarverzorging voor chemisch behandeld haar. Het versterkt de verbindingen in het haar, die kunnen verzwakken door een ontkleuring of kleurbehandeling. Er is tot 56% minder kans op haarbreuk* en gespleten punten zijn tot 82% minder zichtbaar**.

Met de shampoo in je haarverzorgingsroutine zijn je gekleurde of ontkleurde lokken veerkrachtiger en zien ze er gezonder uit. * Bij gebruik van Redken Acidic Bonding Shampoo en Redken Acidic Bonding Conditioner. In vergelijking met niet-verzorgende shampoo. ** Bij gebruik van het Acidic Bonding Concentrate systeem: Redken Acidic Bonding Shampoo, Redken Acidic Bonding Conditioner & Redken Acidic Bonding Leave-in Treatment. In vergelijking met niet-verzorgende shampoo.

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo is een zachte, geconcentreerde formule met citroenzuur. Het transformeert gekleurd en breekbaar haar van binnenuit door het intensief te verzorgen, glans toe te voegen en kleurvervaging te voorkomen. Het haar is tot 11x gladder** en minder pluizig.

Acidic Bonding Concentrate Conditioner

Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner is een intens geconcentreerde conditioner voor breekbaar en beschadigd haar, met name na een kleuring of ontkleuring. Het haar wordt intensief verzorgd zodat het gezonder aanvoelt en veerkrachtiger en zachter is. De Conditioner is met name geschikt voor haar dat is ontkleurd of een kleurbehandeling heeft gehad, wat de verbindingen in het haar kan verzwakken. De conditioner herstelt en versterkt de haarvezel van binnenuit, zodat er tot 56% minder kans is op haarbreuk* en gespleten punten tot 82% minder zichtbaar zijn**.

Droog en breekbaar haar wordt hersteld en intens gevoed, zodat het er gezonder uitziet, zachter aanvoelt en veerkrachtiger is. Door het gebruik van citroenzuur wordt het haar intensief gevoed en wordt de haarbreuk verminderd. De voedende formule van de conditioner geeft het haar een ultieme verzorging en gaat kleurvervaging tegen. Het haar blijft beschermd. * Bij gebruik van Redken Acidic Bonding Shampoo en Redken Acidic Bonding Conditioner. In vergelijking met niet-verzorgende shampoo. ** Bij gebruik van het Acidic Bonding Concentrate systeem: Redken Acidic Bonding Shampoo, Redken Acidic Bonding Conditioner & Redken Acidic Bonding Leave-in Treatment. In vergelijking met niet-verzorgende shampoo.

De conditioner is ideaal na ontkleuring of kleur behandeling van het haar. Droog, breekbaar haar en gespleten haarpunten zijn voorgoed verleden tijd. Het haar wordt zacht, flexibel, sterk en gezond.

redken-abc-acidic-bonding-concentrate-conditioner-300ml.webp

Acidic Bonding Concentrate Leave -in 

Redken Acidic Bonding Concentrate Lotion is een zeer geconcentreerde verzorgende leave-in voor ultiem herstel, intense verzorging en bescherming tegen kleurvervaging. De zachte formule is verrijkt met citroenzuur voor een krachtige haarverzorging en een totale transformatie van gekleurd en breekbaar haar. Het Redken Acidic Bonding Concentrate System helpt om de verzwakte verbindingen weer te versterken om zo de gezondheid van het haar en de veerkracht te verbeteren, vooral na een ontkleuring of kleur behandeling.
 

Eigenschappen 

● Helpt om verzwakte verbindingen weer te versterken.
● Intense verzorging van veeleisend haar.
● Ultiem herstel van breekbaar haar.
● Beschermt tegen kleurvervaging.

Acidic Bonding Concentrate Lightweigt Conditioner  Nieuw !!

De Acidic Bonding Concentrate Lightweight conditioner van Redken is speciaal ontwikkeld voor fijn haar en biedt herstel zonder te verzwaren*, biedt tot 48 uur volume** en maakt ontklitten tot 4x makkelijker***. De formule bevat Citric Acid en Bonding Care Complex voor herstel zonder te verzwaren.*

Redken_Acidic_Bonding_Concentrate_5-Minute_Liquid_Mask_250ml_Live__44581.jpg

Acidic Bonding Concentrate 5-Min Liquid Mask 
Nieuw !!

Redken Acidic Bonding Concentrate 5-Min Liquid Masker is een ultra conditionerend masker dat zorgt voor diepe hydratatie en herstelt de verbindingen van het haar. Deze treatment is geschikt voor alle haartypes en texturen.

Het haarmasker bevat Redken’s meest intensieve Conditioning Care Complex, een hoge concentratie cationic acid en conditionerende oliën. De vloeibare formule versmelt in slechts 5 minuten in het haar voor onmiddellijke ontwarring en hydratatie. Het heeft de herstellende voordelen van een dikker crème masker, terwijl het masker door de vloeibare formule makkelijk over het haar wordt verdeeld en snel wordt opgenomen. Het masker treatment geeft na één gebruik onmiddellijke ontwarring, zachtheid en hydratatie zonder te verzwaren.

Eigenschappen 

16% Conditioning Care Complex voor tot 72 uur ultra-hydratatie & glans*

Tot 3x sterker haar**

Tot 14x makkelijker ontwarren**

bottom of page