top of page

Extreme Bleach Recovery

Extreme Bleach Recovery is een voedende, versterkende lijn voor haar dat droog, beschadigd of breekbaar is geworden na een highlighting behandeling.

Extreme Bleach Recovery is geformuleerd met Redken's Gentle Conditioning Complex en Cica dat zachtheid, souplesse en glans toevoegt aan droog, breekbaar en gekleurd haar. 

VR050702_0.jpg

Extreme  Bleach Recovery Shampoo

Ontdek de kracht van Redken! Met een unieke, op wetenschap gebaseerde aanpak, zijn onze producten zo samengesteld dat ze vocht en proteïnen leveren terwijl ze de pH-waarde van het haar respecteren.
Dermatologisch getest en aanbevolen door haarverzorgingsprofessionals.
Shampoo met ingebouwde verzorging, speciaal ontwikkeld voor haar dat verzwakt is na het bleachen.
Het gebruiken van de volledige routine, bestaande uit 3 producten, helpt schade en droogheid als gevolg van bleken tegen te gaan en zorgt direct voor zachtheid en herstel.

Extreme Bleach Recovery Cica Cream

Ontdek alle doeltreffendheid van Redken!
Met een unieke, op wetenschap gebaseerde aanpak, zijn onze producten zo samengesteld dat ze vocht en proteïnen leveren terwijl ze de pH-waarde van het haar respecteren. Dermatologisch getest en aanbevolen door haarprofessionals.
Cica Crème , Leave-In Care dringt diep door in de haarschacht om de veerkracht van het haar te verhogen tussen de ontkleuringen door. Geïnspireerd door Koreaanse schoonheidsrituelen, centella asiatica heeft helende kracht en helpt cellen te regenereren voor een optimale gezondheid van huid en haar. Zachte en herstellende verzorging voor gebleekt haar. Voor klanten die op zoek zijn naar het perfecte blond.

VR050704_0.webp
image (3).png

Extreme Bleach Recovery Treatement Lamellaire

Lamellar Treatment Post-verkleuring beschermende gladmakende verzorging voor verzwakt haar

 

De Redken Extreme Bleach Recovery Lamellar Treatment werkt als een vloeibaar verband door een tweede cuticula op de haarvezel te creëren die erg verzwakt is door verkleuring.
Deze behandeling vult de porositeit van gevoelig haar en herstelt de soepelheid en vloeibaarheid ervan.
Deze behandeling is rijk aan kationische polymeren en helpt middelen zich aan de nagelriem te hechten voor intens herstel en zachtheid.

 

Het haar herwint zachtheid, gezondheid en glans.
Gebleekt haar is extreem gevoelig en heeft diepe verzorging nodig van wortel tot punt.
In combinatie met de twee behandelingen uit de Extreme Bleach Recovery-reeks wordt het haar zachter, soepeler en hersteld.

 

Respecteert de pH van het haar.
Dermatologisch getest.

bottom of page